Ontdek het hoogteparcours van Adventure Valley Durbuy

Gelegen in het hart van de Ardennen, wordt Adventure Valley Durbuy beschouwd als een van de beste hoogteparcours in België. In dit artikel ontdek je hoe je optimaal kunt genieten van je dag in ons avonturenpark, ongeacht de leeftijd van de deelnemers!

Ochtend: ontdek de hoogteparcours van Durbuy

Begin je dag met een veiligheidsbriefing waarin onze instructeurs je uitleggen hoe je de exploglider moet gebruiken en de veiligheidsregels geven. Uitgerust met je helm en harnas ben je klaar om aan het avontuur te beginnen.

Onze hoogteparcours zijn geschikt voor alle niveaus en leeftijden:

  • 3 parcours voor deelnemers van minimaal 110 cm: Ideaal voor de jongsten, deze parcours bieden aangepaste uitdagingen om hun zelfvertrouwen op hoogte te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.
  • 4 parcours voor deelnemers van minimaal 130 cm: Deze parcours bieden gematigde uitdagingen, perfect voor oudere kinderen en beginnende volwassenen die willen opwarmen.
  • 4 parcours voor deelnemers van minimaal 140 cm: Deze parcours zijn ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar sterkere sensaties en hun behendigheid en uithoudingsvermogen willen testen.
  • 1 tokkelbaan voor deelnemers van minimaal 140 cm: Met een spectaculair uitzicht op de vallei is dit parcours perfect voor sensatiezoekers.
  • 1 sportief parcours voor deelnemers van minimaal 150 cm: Ontworpen voor de meest gedurfden, vereist dit parcours kracht en uithoudingsvermogen om fysieke uitdagingen aan te gaan.

Middag: een welverdiende pauze

Na een drukke ochtend neem je een pauze op een van onze aangewezen picknickplaatsen of geniet je van een maaltijd in een van de restaurants in het park. Rust uit en laad je batterijen op voordat je aan je middag begint.

Middag: uitdagingen en sensaties op de tokkelbaan

Verken de meer geavanceerde parcours en blijf uitdagingen aangaan. De tokkelbaan is bijzonder populair vanwege het adembenemende uitzicht en de sterke sensaties. Test je uithoudingsvermogen en behendigheid op het sportieve parcours, gereserveerd voor de meest gedurfde deelnemers.

Einde van de dag: ontspanning en ontdekking

Na een dag vol avontuur ontspan je door de andere attracties van het park te verkennen of gewoon te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Ardennen. Vergeet niet om onze souvenirwinkel te bezoeken voordat je vertrekt om een aandenken aan je avontuur mee naar huis te nemen.

accrobranche adventure valley durbuy

Waarom kiezen voor het hoogteparcours van Durbuy?

Gemakkelijke toegang

Adventure Valley Durbuy is gemakkelijk bereikbaar vanuit Namen, Luik, Brussel en Vlaanderen, dicht bij de belangrijkste verkeersassen. Ideaal voor een dag vol avontuur!

Aangepaste parcours

Of je nu met familie, vrienden of een schoolgroep komt, onze parcours zijn ontworpen om deelnemers van alle leeftijden en ervaringsniveaus te ontvangen.

Veiligheid voorop

Dankzij onze moderne uitrusting en gekwalificeerd personeel is je veiligheid gegarandeerd bij Adventure Valley. Onze instructeurs zijn ter plaatse om je de veiligheidsinstructies te geven en je te helpen bij angst of vermoeidheid. Ons doel: ervoor zorgen dat iedereen veilig van de ervaring geniet.

Veel activiteiten

Naast het hoogteparcours biedt Adventure Valley tal van andere activiteiten voor een volledige dag vol plezier voor het hele gezin. Profiteer van onze vele attracties om het avontuur te verlengen en alles te ontdekken wat ons park te bieden heeft.

 

enfants au parc accrobranche adventure valley

Reserveer nu!

Mis de kans niet om een onvergetelijk avontuur te beleven. Reserveer je tickets online en bereid je voor op een dag vol sterke sensaties en ontdekkingen bij Adventure Valley Durbuy.

Reserveer deze activiteit